Kinderen met Lilith in het tweede huis ervaren de mensen, dieren en dingen om hen heen als schitterende lichtgevende objecten. Ze leven in een wereld vol schitteringen, want materie geeft licht, straalt (Bastiaan van Wingerden).

donderdag 18 oktober 2012

Zit er in gebeurtenissen een boodschap, worden we door iets gestuurd, geholpen, wijst iets ons de uitweg?


Zit er in gebeurtenissen een boodschap, worden we door iets gestuurd, geholpen, wijst iets ons de uitweg?
Je kunt er eindeloos over filosoferen; Komen de dingen vanwege hun betekenis op je pad, geven ze je vanuit iets dat ons verstand te boven gaat, een richting aan?
Tenzij je in alles de straffende hand van (?) ziet, kun je het leven iets extra's geven door er op die manier naar te kijken.

Oké, geloof gerust in engelen of geesten van overledenen die je steunen en begeleiden.
Neem hun "boodschappen" maar serieus, zolang ze maar op een positieve manier jou de juiste weg wijzen!

Vaak genoeg ervaren we momenten in het leven waarbij we voelen; Er is meer, er gebeuren dingen die nergens door te verklaren zijn. Maar het leven van alledag gaat gewoon door en daarna zijn we geneigd die momenten te relativeren. De kracht van de ervaring vervaagd en we gaan twijfelen over hoe echt hij was...
 

Zit je diep of wellicht te hoog, kijk om je heen en gebruik de signalen ten goede waarvan jij meent dat ze voor jou bedoeld zijn.
 
Leuker of speelser zal het niet altijd voelen, zeker niet tijdens de zware momenten als het leven je op de proef stelt.
Creatiever is het wel en indien je ervoor open staat kan het zeker lucht geven.


3 opmerkingen:

Over mij

Mijn foto

Mijn naam is Geri Meftah. Ik ben aquarellist.
Ik schilder op 300 mg papier. Ik schilder meestal op formaat 1.00 meter bij 70 cm. Maar andere formaten kunnen natuurlijk ook.

Mijn kaarten schilder ik op crèmekleurig papier en kunt u kopen met bijbehorende enveloppe. Info: Mefta001@gmail.com

I am a watercolour artist. I am working on 300 mg paper. Seize of my paintings 1 meter- 70 cm. But of course I can use different seizes. My cards I sell with an envelope. Info: Mefta001@gmail.com