Kinderen met Lilith in het tweede huis ervaren de mensen, dieren en dingen om hen heen als schitterende lichtgevende objecten. Ze leven in een wereld vol schitteringen, want materie geeft licht, straalt (Bastiaan van Wingerden).

zondag 2 februari 2014

De Acht van Zwaarden

 
De Acht van Zwaarden quote
"Voel de angst en doe het toch."
~Susan Jeffers

Er zijn veel soorten gevangenissen in de wereld. Er is ook een gevangenis van de geest, waar gedachten en overtuigingen (de zwaarden) je eigen vrijheid en groei belemmeren. Een mens kan lange tijd in die gevangenis verblijven, al die tijd menend dat omstandigheden hem hier gevangen houden, terwijl het in werkelijkheid alleen maar zijn beperkende gedachten zijn die hem tegenhouden zich te ont-wikkelen (de touwen los te wikkelen) en zich te bevrijden.
De enige grenzen aan vrijheid zijn de grenzen die je jezelf stelt
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Over mij

Mijn foto

Mijn naam is Geri Meftah. Ik ben aquarellist.
Ik schilder op 300 mg papier. Ik schilder meestal op formaat 1.00 meter bij 70 cm. Maar andere formaten kunnen natuurlijk ook.

Mijn kaarten schilder ik op crèmekleurig papier en kunt u kopen met bijbehorende enveloppe. Info: Mefta001@gmail.com

I am a watercolour artist. I am working on 300 mg paper. Seize of my paintings 1 meter- 70 cm. But of course I can use different seizes. My cards I sell with an envelope. Info: Mefta001@gmail.com