Kinderen met Lilith in het tweede huis ervaren de mensen, dieren en dingen om hen heen als schitterende lichtgevende objecten. Ze leven in een wereld vol schitteringen, want materie geeft licht, straalt (Bastiaan van Wingerden).

zondag 17 november 2013

Loslaten

 
“In deze tijd van het jaar vallen de blaadjes van de bomen, wordt het sneller donker en krijgen veel mensen last van de zogenaamde herfstblues. Terwijl de herfst je juist tot andere inzichten kunt brengen en meer verdieping kan geven”, vindt Roos Plagge.
 
Brielle - Roos Plagge, werkt dagelijks met mensen die vast lopen of juist hun bewustzijn willen verruimen en deelt dan haar bijzondere methode in verbondenheid met de natuur.
“Veel mensen komen er juist achter dat oude patronen niet meer werken en dat, net als in de natuur, soms een stevige storm nodig is om verandering te bewerkstelligen. Juist in deze herfsttijd word je uitgenodigd om naar binnen te keren”, vindt Roos. “Met vragen als leef je vanuit je hart? Of doe je alles met je hoofd? Voel je wat goed is voor jou, maar trekken oude patronen en die eeuwige gedachten je weer terug? Door je weer helemaal te verbinden met de liefde in jezelf en de natuur zal je merken dat je ook anders naar jezelf en de mensen en de situaties om je heen kijkt. Deze tijd kun je positief gebruiken voor jezelf om zo aan het licht te laten komen wat je los mag laten. Net zoals de blaadjes van de bomen vallen, zodat de boom al zijn kracht kan behouden, kun jij dat ook doen zodat je weer terug kan keren in je kracht. Waarna er later weer mooie dingen kunnen opbloeien. Soms moet je eerst iets los laten voordat er iets nieuws kan ontstaan.”
Veel mensen hebben een dagelijks gevecht met de waarheid”, stelt ze. “Vinden het lastig om te accepteren wat er gebeurt. Zijn bezig met hoe ze vinden dat het zou moeten gaan, in plaats van in het moment te zijn en rond te kijken waar het nu eigenlijk om gaat. Er zijn zeker mogelijkheden om op een zachte en helende manier in die waarheid te gaan staan. Ik heb op dat gebied zoveel mooie dingen zien gebeuren, het is mooi als mensen weer gaan geloven in zichzelf en in hun mogelijkheden.” Roos organiseert regelmatig kennismakingsavonden in het kerkje van Brielle.
Meer informatie is ook te vinden op www.praktijkbewust-zijn.nl
november

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Over mij

Mijn foto

Mijn naam is Geri Meftah. Ik ben aquarellist.
Ik schilder op 300 mg papier. Ik schilder meestal op formaat 1.00 meter bij 70 cm. Maar andere formaten kunnen natuurlijk ook.

Mijn kaarten schilder ik op crèmekleurig papier en kunt u kopen met bijbehorende enveloppe. Info: Mefta001@gmail.com

I am a watercolour artist. I am working on 300 mg paper. Seize of my paintings 1 meter- 70 cm. But of course I can use different seizes. My cards I sell with an envelope. Info: Mefta001@gmail.com